GYIK: Fontos tudnivalók a Benergo gerincbarát termékekről

about-img

Kipróbálnám a Benergo gerincpárnákat, de én szinte nem is ülök egész nap...

Sajnos a felmérések és statisztikák nem ezt mutatják. Az Európai Unió által támogatott egészségügyi kutatás (EHIS) szerint az EU felnőtt lakossága átlagosan napi 6,4 órát tölt ülve. A számítógép előtt ülés, vagy az autóban töltött idő, a testre nehezedő nyomást és stresszt okozhat a gerincen, ami hosszú távon fájdalmakhoz és kóros elváltozásokhoz vezethet. Az ülőhelyzet csökkentésével és a megfelelő gerincpárna használatával az ilyen káros hatások minimalizálhatók.

Mi a garancia arra, hogy tényleg használ?

A rossz testtartás, különösen a görnyedt ülés a gerincproblémák egyik fő oka lehet. Az ülőmunka kapcsán a rossz testtartás nemcsak a gerincsérv kialakulásának a veszélyét növeli, hanem fájdalmakat, izomgörcsöket és krónikus fáradtságot is okozhat. A helyes testtartás megőrzése érdekében fontos, hogy olyan ülőeszközöket használjunk, amelyek támogatják a gerinc helyes pozícióját, és figyeljünk a testtartásunkra is. Az orvosok ajánlják, hogy rendszeresen váltsunk pozíciót, és ügyeljünk arra, hogy az ülő helyzetünk egészséges és természetes legyen.

Kipróbálnám a Benergo gerincpárnákat, de megér ez nekem ennyi pénzt?

A megelőzés mindig a legokosabb dolog! Nem bölcs dolog megvárni, míg megjelenik a fájdalom, vagy az egyik legkellemetlenebb betegség, a gerincsérv. Ha baj van, akkor az ember elkezd kapkodni. Rohan fűhöz fához, elkezd fájdalomcsillapítókat szedni, drága krémeket vásárolni, és orvosi rendelésekre időpontot foglalni, ott ülni a váróban egész nap miközben elkap valami jó kis vírust. Kimarad a munkahelyéről, táppénzre megy vagy fizetetlen szabadságra, és kezdődik a kálvária. Vagy magánrendelésre megy és rögtön az első alkalommal kifizet 20-25.000 Ft-ot. És ez persze nem oldott meg semmit. Kontroll, további vizsgálatok, gyógyszerek. A megelőzés tehát egészen biztos mindig a jobb és olcsóbb megoldás. Az állandó fej és hátfájásod mögött is állhat a rossz tartásod.

Hol vásárolhatom meg a Benergo párnákat?

A Benergo gerincpárnákat itt az interneten webshopunkban tudja megvásárolni. A fizetési lehetőségek széles skáláját választhatja, és a Gls futárszolgálat házhoz viszi Önnek a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül. Sürgős esetben külön kérésre még aznap is postázzuk Önnek.